Meest recente beoordelingen

Zoekt u de beoordelingen van een specifiek pension/opvang ?
Klik dan op de link “beoordelingen” die bij de vermelding van die betreffende pension/opvang staat. Hier leest u dan alle beoordelingen van dat pension. Als er beoordelingen zijn geplaatst dan ziet u altijd de bovenste 2 gedeeltelijk al bij de vermelding staan. Staan er geen korte voorbeelden bij, dan zijn er voor dat pension helaas nog geen beoordelingen geplaatst.

Een voorbeeld:

Hondenopvang Wolbers, Website.
– Prijs: 22.50 euro
– Verblijf: huiselijke sfeer
– Beweging: 3,4 keer uitlaten. Elke dag lange wandeling in bos, park of op het strand.
– Dieren: op aanvraag
– Plaats: Zoetermeer, Plattegrond.
Beoordelingen <---------

Na lang wikken en wegen, nog nooit gedaan een hond te plaatsen, heeft Edwin mij weten te overtuigen. De kennismaking was ...

Dec 18, 2014 by Harold

Na lang wikken en wegen, nog nooit gedaan een hond te plaatsen, heeft Edwin mij weten te overtuigen. De kennismaking was ...


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 4.8 5.0 9 9 Na lang wikken en wegen, nog nooit gedaan een hond te plaatsen, heeft Edwin mij weten te overtuigen. De kennismaking was goed en Chuck voelde zich gelijk thuis. Edwin weet veel ove



De laatste 20 beoordelingen op deze website:

ze zijn helaas in 2016 gestopt met hun pension.

Mar 15, 2017 by angel

ze zijn helaas in 2016 gestopt met hun pension.
meer


Goedendag, ook ik ben enorm verrast door de slechte reacties hier onder en herken Pocahondas hier helemaal niet in. Ik heb enige tijd het geluk g

Mar 14, 2017 by M Lubberhuizen

Goedendag,
ook ik ben enorm verrast door de slechte reacties hier onder en herken Pocahondas hier helemaal niet in.

Ik heb enige tijd het geluk gehad om te mogen werken in het pension, en heb zelfs even op het asiel terrein gewoond. Ik heb niets te klagen over het asiel. Eigenaresse Rita is een ontzettend lieve vrouw met een groot hart voor mens en dier.

De honden worden uit gelaten en mogen lekker spelen op het speel veldje. Er werken leuke mensen met veel kennis over de dieren.

Elke dag worden de hokken compleet schoon gemaakt, en er word liefdevol met de dieren omgegaan.
Hondjes worden goed gematcht met andere hondjes.

Wat mij betreft zeker 5 sterren!
meer


Ik heb met verbazing naar de verhalen hieronder gelezen en ik vraag me echt af wat voor mensen dit zijn....Ik herken hier Pocahondas helemaal niet in!

Feb 02, 2017 by Frank Schulz

Ik heb met verbazing naar de verhalen hieronder gelezen en ik vraag me echt af wat voor mensen dit zijn....Ik herken hier Pocahondas helemaal niet in! Mijn Sam ( boxer van alweer bijna 12) komt al ruim 7 (!) jaar bij Pocahondas en ze heeft op beide locaties doorgebracht, waarvan de laatste jaren op Amsterdam. De mensen bij Pocahondas zijn SUPER met de dieren! Vooral mijn Sam heeft veel aandacht nodig omdat ze oud is en lichamelijk niet de sterkste meer, maar ze krijgt echt goede, gebalanceerde aandacht en vooral veel knuffels. Ook zijn er nooit problemen met de medicatie inname, laat staan voedselinname.....Qua tijden - ik heb een superdrukke baan - zijn ze geweldig flexibel! Ik heb alleen maar goeds over voor Pocahondas! Ik hoop dat ik en Sam er nog lang mogen komen.
meer


Dit is het tiende jaar dat Dora hier met onze vakantie is, ze vind het heerlijk het is voor haar ook vakantie. Ze komt altijd blij en zeer goed verzo

Jan 29, 2017 by Zijlma

Dit is het tiende jaar dat Dora hier met onze vakantie is, ze vind het heerlijk het is voor haar ook vakantie. Ze komt altijd blij en zeer goed verzorgd door de medewerkers van Beukers weer terug.
meer


Ik ben inmiddels weg uit de achterhoek maar rij in de vakanties nog steeds naar deze opvang om mijn hond onder te brengen. Volgens mij heeft mijn hond

Jan 24, 2017 by BvS

Ik ben inmiddels weg uit de achterhoek maar rij in de vakanties nog steeds naar deze opvang om mijn hond onder te brengen. Volgens mij heeft mijn hond hier ook vakantie:)
meer


Onze hond heeft 9 dagen in de winter bij dit pension gelogeerd. Hij ging hier weldoorvoed heen. Tijdens zijn verblijf heeft hij onvoldoende voer gehad

Jan 08, 2017 by sam jansen

Onze hond heeft 9 dagen in de winter bij dit pension gelogeerd. Hij ging hier weldoorvoed heen. Tijdens zijn verblijf heeft hij onvoldoende voer gehad. Hij is 6 kilo afgevallen in 9 dagen tijd. Volgens het personeel "at hij wel gewoon altijd zijn bak leeg". Ja natuurlijk eet hij altijd zijn bak leeg als je hem veel te weinig geeft! Hij ging nasr dit pension als een vrolijk beestje en we hebben een scharminkel teruggekregen.
meer


Geen aanrader. Koude hokken niet schoon en slechte services.

Jan 03, 2017 by Bep

Geen aanrader. Koude hokken niet schoon en slechte services.
meer


Wij hebben onze hond Tommie hier laten 'schuilen' tijdens oud&nieuw, zodat hij heel wat minder vuurwerk-overlast had, waar hij doodsbang voor is. Hij

Jan 03, 2017 by Francoise pisters

Wij hebben onze hond Tommie hier laten 'schuilen' tijdens oud&nieuw, zodat hij heel wat minder vuurwerk-overlast had, waar hij doodsbang voor is. Hij ging trillend als een rietje naar binnen en kwam 2 dagen later heel blij weer naar buiten. Ontspannen en vrolijk. Ik ben blij met dit adres!
meer


Na onze verhuizing naar het midden van het land zochten we een nieuw hondenpension voor onze ruwharige teckel. Zij wordt supergoed opgevangen door het

Jan 03, 2017 by Martin Naber

Na onze verhuizing naar het midden van het land zochten we een nieuw hondenpension voor onze ruwharige teckel. Zij wordt supergoed opgevangen door het hondenpension Beukers. Het pension is professioneel en heeft veel aandacht voor de dieren. Wij zijn er blij mee. Ook logeert de teckel van onze dochter er regelmatig naar alle tevredenheid.
meer


Dit is ronduit de allerslechtste ervaring die ik ooit had met een dierenpension! Breng u dier hier NOOIT naar toe, als de dieren hier net zo slecht wo

Dec 28, 2016 by Janine van Wijnen

Dit is ronduit de allerslechtste ervaring die ik ooit had met een dierenpension! Breng u dier hier NOOIT naar toe, als de dieren hier net zo slecht worden behandeld als de baasjes, zijn jullie gewaarschuwd.. Bij aankomst troffen wij een chaotische, rommelige, kleine, vieze ruimte aan, de receptie genaamd. Het zag er oud en vervallen uit en stonk er. Na het inchecken, werd ons hondje naar het hok gebracht. Ondanks de afspraak dat ons hondje (nog maar 5 maanden) met extra zorg zou worden behandeld en met een paar anders kleine jonge hondjes zou worden geplaatst, werd ze bijna in een klein en koud hok gekwakt, in een soort koeienschuur, in een plastic mandje met een dun dekentje. De speeltjes die ik mee had gegeven werden op de kooi gelegd en de verzorgster liep onmiddellijk weer weg, zonder zich om ons angstige hondje te bekommeren. Ik had er absoluut geen goed gevoel bij, integendeel. Na overleg hebben we besloten ons hondje daar zo snel mogelijk weer weg te halen, zonder daar een speciale reden voor te geven (noodgeval gezegd). De eigenaar deed verschrikkelijk bot en wilde niet gestoord worden (het was nota bene 8 uur 's avonds toen we hem een berichtje sturen of we ons hondje de volgenden dag vroeg konden halen). Eerder dan 8.00 was onbespreekbaar. Om 8 uur is ze opgehaald door een familielid en als klap op de vuurpijl kregen we nog een koude douche als toegift: meneer wilde maar liefst de hele som van de week logeren contant ontvangen en eiste zijn 80 euro op. (let wel, we hadden nog geen woord gezegd over onze ontevredenheid over het verblijf zelf). Bovendien gaf hij mijn schoonzoon nog de mededeling mee dat wij nooit meer terug hoefde te komen (alsof wij dat willen). Dit pension moest zich diep schamen!! De mensen zijn grof, onvriendelijk, niet georganiseerd en het is er niet schoon. Vreselijk!!
meer


Mijn hond vind het echt superleuk bij Pocahondas! Ik breng hem één keer per week in de dagopvang ivm mijn werk, ze kan dan lekker haar energie kwijt

Nov 16, 2016 by Laura

Mijn hond vind het echt superleuk bij Pocahondas! Ik breng hem één keer per week in de dagopvang ivm mijn werk, ze kan dan lekker haar energie kwijt en ook voor haar sociale leventje zie ik alleen maar pluspunten!
De medewerkers zijn altijd enthousiast en heel professioneel aan het werk.
Ik kan me niet vinden in de reactie van Mona, want als er bij mij iets dwars zou zitten dan loop ik niet naar de stagiaires maar naar het personeel, die kunnen - lijkt mij - je ontevredenheid beter oplossen?
meer


Wat een fantastische hondenopvang! De honden hebben de ruimte en kunnen heerlijk rondlopen de hele dag. Wij kwam hier noodgedwongen met de hond van

Oct 30, 2016 by AnneFleur Wijlens

Wat een fantastische hondenopvang!
De honden hebben de ruimte en kunnen heerlijk rondlopen de hele dag. Wij kwam hier noodgedwongen met de hond van mijn ouders, toen mijn moeder in het ziekenhuis terecht kwam. Ook al was het hoogseizoen en eigenlijk al vol, er werd niet moeilijk gedaan over dat de hond lang moest blijven. Er werd goed gekeken of de hond wel tussen de andere honden kon zijn. En vanwege zijn leeftijd werd hij daarom soms even wat rust gegund in de stallen. We waren heel erg blij met het contact en de opvang!
meer


Ons bastaardje Mylo heeft een heerlijke week bij Louise en Bob gehad. Hij kreeg alle aandacht, maakte heerlijke wandelingen, was volledig ontspannen e

Oct 24, 2016 by Edith van der Bent

Ons bastaardje Mylo heeft een heerlijke week bij Louise en Bob gehad. Hij kreeg alle aandacht, maakte heerlijke wandelingen, was volledig ontspannen en zocht steeds een heerlijk plekje op de bank of in zijn mandje.
Louise stuurde iedere dag wel een berichtje met fotootje, heerlijk voor ons om te zien hoe fijn hij het had.
Het is er zo relaxed, heel schoon en Louise is gek op de dieren, noemt hen "haar jongens" en je kunt merken dat ze heel veel kennis heeft m.b.t. de logees.
Wij hebben alweer geboekt, voor ons een heerlijk rustige gedachte, voor Mylo een feest!!
Nog heel veel dank Louise, zo blij dat wij jou gevonden hebben, ook names Mylootje!!
meer


Oproep Wij hebben ook zeer slechte ervaringen met Pocahondas , en na enkele gesprekken met stagieres willen we nu de slechte ervaringen bundellen en

Oct 21, 2016 by Mona .Suur

Oproep
Wij hebben ook zeer slechte ervaringen met Pocahondas , en na enkele gesprekken met stagieres willen we nu de slechte ervaringen bundellen en ze gaan onder brengen bij de bevoegde instanties.Graag roepen we dan ook andere mensen op om jullie ervaringen naar ons te mailen zodat we ze kunnen bundellen.
Graag mailen naar M.suur@outlook.com
m vr groet
Mona
meer


Onze hond is maar 1 dagje geweest en kwam er schrikachtig en met de staart tussen de benen uit. Zeker geen aanrader.

Oct 13, 2016 by Simone

Onze hond is maar 1 dagje geweest en kwam er schrikachtig en met de staart tussen de benen uit. Zeker geen aanrader.
meer


Hier is onze bullmastif Oliver een keer geweest en dat was meteen de laatste keer! We hebben hem als een hoopje ellende terug gekregen, een uur in de

Oct 05, 2016 by V. Outhuijse

Hier is onze bullmastif Oliver een keer geweest en dat was meteen de laatste keer! We hebben hem als een hoopje ellende terug gekregen, een uur in de wind stinkend. Zelfs de metalen delen van zijn halsband waren verroest. Naar ons idee hebben ze óf zijn hok uitgespoten met de hond er nog in, óf hij heeft vijf dagen in zijn vuil buiten gelegen.
Bij thuiskomst hebben we hem bij de achterdeur eerst moeten wassen voor hij naar binnen kon! Het heeft ook een tijdje geduurd voor hij weer zichzelf was. En dat voor een hond die dan wel groot is, maar een heel zacht karakter heeft.

Dit hebben we nog nooit meegemaakt! Zeer slecht!!
meer


Kei goed pension, dat zie als je de straat indraait en uw hond al pver het dolle heen is. Wanneer hij in zijn kennel gezet wordt en onmiddellijk zonde

Sep 29, 2016 by lieve van hemelen

Kei goed pension, dat zie als je de straat indraait en uw hond al pver het dolle heen is. Wanneer hij in zijn kennel gezet wordt en onmiddellijk zonder afscheid nemen buiten kennis gaat maken. Vriendelijke mensen. Eerlijke prijs.
meer


Juni 2016: Dit dierenpension is inmiddels voor onbepaalde tijd gesloten in verband met privé-omstandigheden. Spijtig, onze honden kwamen er graag...<

Sep 24, 2016 by Koen

Juni 2016: Dit dierenpension is inmiddels voor onbepaalde tijd gesloten in verband met privé-omstandigheden. Spijtig, onze honden kwamen er graag...
meer


Dit is meer een hondenkazerne dan een hondenpension. De eigenaars zorgen niet voor een aangename verwelkoming en rondleiding zodat hond en baasje er e

Sep 24, 2016 by Robert Vansant

Dit is meer een hondenkazerne dan een hondenpension. De eigenaars zorgen niet voor een aangename verwelkoming en rondleiding zodat hond en baasje er een goed gevoel aan overhouden. Onze Bouvier van 2 1/2 jaar is een braaf en erg sociaal dier dat goed luistert en welopgevoed is. Het klopt dat hij niet altijd na het eerste bevel plat op zijn buik gaat. Maar daar hebben wij geen probleem mee. Het is dan ook niet aan Victor om van elke hond een politiehond te willen maken. Daarom stel ik voor dat de eigenaar zich beter bezighoud met waar hij voor opgeleid is nl gedragstherapie. Ook wil ik melden dat het dier vermagerd, vuil (hij stonk) en doodmoe en teruggetrokken was was. Zijn deken dat we hadden meegebracht werd niet gebruikt.
Zeer jammer maar dit was voor ons en dier geen leuke ervaring.
meer


Ook ik snap niks van de negative reacties van sommige. Mijn ervaring is dat alles word gedaan voor het welzijn van de dieren. Ik heb mijn hond zeker

Sep 15, 2016 by Marion

Ook ik snap niks van de negative reacties van sommige.
Mijn ervaring is dat alles word gedaan voor het welzijn van de dieren. Ik heb mijn hond zeker een jaar lang 2 x in de week naar animals faith gebracht ivm lange werkdagen. Ze beginnen eigenlijk pas om 8.30 uur. Maar in overleg kon ik mijn hond al om 8.00 uur brengen omdat ik om 8.30 op mijn werk moet zijn. Liz stond hier speciaal eerder voor op ook al was ze s,nachts bij een spoed geval geweest, wat regelmatig voor kwam. Op mijn werk kreeg ik vaker filmpjes toegestuurd dat ze met mijn hond aan fietsen waren of aan het wandelen.Ook ben ik cursussen gaan doen bij hun. En heb een aantal prive lessen gevolgt bij Liz . Ik ben hierdoor zoveel wijzer geworden en mijn hond een stuk kalmer en daardoor gelukkiger. Ja de dieren komen op de eerste plaats bij animals faith . Heb inmiddels ook een hondje bij hun geadopteerd en zo is mijn gezinnetje nu compleet. En liz en team ga zo door jullie zijn kanjers je kunt het nooit iedereen naar de zin maken. Maar iemand die echt gaat voor het welzijn van zijn hond of kat en zijn eigen ego hiervoor aan de kant zet waarderen jullie werk zeker weten.
meer


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 4.8 5.0 9 9 Na lang wikken en wegen, nog nooit gedaan een hond te plaatsen, heeft Edwin mij weten te overtuigen. De kennismaking was goed en Chuck voelde zich gelijk thuis. Edwin weet veel ove