Meest recente beoordelingen

Zoekt u de beoordelingen van een specifiek pension/opvang ?
Klik dan op de link “beoordelingen” die bij de vermelding van die betreffende pension/opvang staat. Hier leest u dan alle beoordelingen van dat pension. Als er beoordelingen zijn geplaatst dan ziet u altijd de bovenste 2 gedeeltelijk al bij de vermelding staan. Staan er geen korte voorbeelden bij, dan zijn er voor dat pension helaas nog geen beoordelingen geplaatst.

Een voorbeeld:

Hondenopvang Wolbers, Website.
– Prijs: 22.50 euro
– Verblijf: huiselijke sfeer
– Beweging: 3,4 keer uitlaten. Elke dag lange wandeling in bos, park of op het strand.
– Dieren: op aanvraag
– Plaats: Zoetermeer, Plattegrond.
Beoordelingen <---------

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 9 reviews
by Harold on Hondenpension

Na lang wikken en wegen, nog nooit gedaan een hond te plaatsen, heeft Edwin mij weten te overtuigen. De kennismaking was...

Page 1 of 9:
«
 
 
1
2
3
 
»
 De laatste 20 beoordelingen op deze website:

by Eric Zwaap on Hondenpension

Onze beagle Nelson gaat sinds twee jaar hier naar toe nadat de vorige opvang failliet ging. Eigenlijk toen last minute bij Beukers terecht gekomen en vanaf begin zeer tevreden over pension Beukers. Hij wordt er goed verzorgd en ook als er weer eens een kilootje af mag (stevige reu) dan houden ze daar rekening mee.

by Petra Noordhuis on Hondenpension

Prima pension, goed voor de dieren. Wel jammer dat de prijzen onaangekondigd en niet op de website vermeld explosief stijgen met de feestdagen (550 euro voor een week). Als gevolg van die prijsstijging heb ik volgens de voorwaarden (minimaal 1 week tevoren, conform website) geannuleerd, waarna ik een boze mail kreeg en geblokkeerd werd op alle (social) media. Een voldoende voor de hondenzorg, een zware onvoldoende voor klantgerichtheid en eerlijkheid.

by Myriam on Hondenpension

Breng je hond hier niet heen!!!!! Geen flauw benul deze mensen!
Hond kwam verwaarloosd en ziek terug! Bij ophalen wisten ze niet eens voor welke hond we kwamen! Ze zeiden dat onze hond wonden had omdat hij was aangevallen, maar dat bleek toch een andere hond te zijn! Zijn speelgoed/dekentjes waren weg! Zijn vacht was nat en hij was verkouden!
Als je van je hond houdt, breng hem liever nog kosteloos naar mij dan dat je hem hier heen brengt!!!

by Petra on Hondenpension

Ik breng mijn hond Pebbels al jaren naar Nimrod. Ik ben echt super blij met Nimrod. De honden zijn er ook werkelijk in huiselijke kring. Als ze terug zijn van het uitlaten met de uitlaatservice liggen de honden lekker bij de houtkachel in de grote woonkeuken.
Bovendien is Ina een zeer kundig iemand met veel liefde voor de honden.

by Rob en Sandra on Hondenpension

Wij hebben sinds februari 2015 een hondje en brengen hem één keer per week/twee weken naar de dagopvang bij Pocahondas Abbenes. Ten eerste is de ligging ideaal: pal naast de A44.
Verder zijn wij erg tevreden over het personeel. Heel vriendelijk en opmerkzaam, wanneer hen iets opvalt op het fysieke vlak dan wordt ons dit altijd verteld en ook qua gedrag wordt hij goed in de gaten gehouden. Ze zorgen altijd dat hij met andere honden kan spelen die goed bij hem passen. Zo leert hij goed omgaan met verschillende honden.
Onze hond gaat er graag heen en wij brengen hem er graag heen. Een dagje Pocahondas geeft hem de gelegenheid om lekker te rennen en te ravotten. Niets dan lof!

Page 1 of 107:
«
 
 
1
2
3
 
»