Dierencentrum De Ark

Dierencentrum De Ark

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Standaarverzorging met weinig echte interesse in je hond. Bij het wegbrengen wordt je hond bijna uit je handen getrokken en moet je echt moeite doen o

Nov 06, 2011 by Alice

Standaarverzorging met weinig echte interesse in je hond. Bij het wegbrengen wordt je hond bijna uit je handen getrokken en moet je echt moeite doen om nog iets over je huisdier door te geven. Hier bleek dus achteraf niet goed naar geluisterd te zijn. De hond had artrose en kon maar beperkt bewegen. Toen ik bij het ophalen vroeg hoe dat gegaan was wisten ze nergens van. Ook zijn de hokken niet veilig want mijn hond is er meerdere keren overheen gesprongen.


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 1.0 1.0 1 1 Standaarverzorging met weinig echte interesse in je hond. Bij het wegbrengen wordt je hond bijna uit je handen getrokken en moet je echt moeite doen om nog iets over je huisdier do