Hondenopvang Hoeve Rundervreugd

Hondenopvang Hoeve Rundervreugd

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Voor het eerst bracht ik onze Labrador bij Mevrouw de Groot. Normaal gaat onze hond altijd naar Familie maar omdat het dit jaar niet mogelijk was hebb

Oct 23, 2012 by Mac

Voor het eerst bracht ik onze Labrador bij Mevrouw de Groot. Normaal gaat onze hond altijd naar Familie maar omdat het dit jaar niet mogelijk was hebben we een andere oplossing gezocht. We werden erg vriendelijke ontvangen en konden met een gerust hart op vakantie gaan.
Toen we onze Mac weer opgingen halen zag hij er heel goed uit, alles was netjes verzorgt en ik kon duidelijk zien dat Mac vriendjes was geworden met Clazien.
Bedankt voor de fijne tijd namens Mac en zeker tot de volgende keer!


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 4.0 4.0 1 1 Voor het eerst bracht ik onze Labrador bij Mevrouw de Groot. Normaal gaat onze hond altijd naar Familie maar omdat het dit jaar niet mogelijk was hebben we een andere oplossing gez