Hondenpension Hogmanay

Hondenpension Hogmanay

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Jammer dat telefoontjes, voicemail berichten en ook email berichten onbeantwoord blijven. Beide telefoon nummers welke op de website genoemd worden zi

Jun 05, 2014 by Onbeantwoord

Jammer dat telefoontjes, voicemail berichten en ook email berichten onbeantwoord blijven. Beide telefoon nummers welke op de website genoemd worden zijn gebeld, helaas zonder resultaat. We hebben besloten om de locatie te bezoeken om een indruk te krijgen, het zag er verlaten en verwaarloosd uit.


Sam, onze jonge Golden is twee weken bij Hogmanay geweest en hij heeft daar de vakantie van zijn jonge leven gehad !Sam was dol op de jonge dames va

Aug 28, 2011 by Anna

Sam, onze jonge Golden is twee weken bij Hogmanay geweest en hij heeft daar de vakantie van zijn jonge leven gehad !
Sam was dol op de jonge dames van Hogmanay
Een uitmuntende vakantie adres voor onze Sam!
Een dikke dikke 10 !

Groetjes,
Arie, Anneke en een lebber van Sam!


Wij zijn Brendo, Hummer en Sterre en we hebben 2 maal gelogeerd in Oudehorne.Heerlijk spelen tussen de andere goldens/honden en genoten van het bu

Aug 22, 2011 by Wico en Sandra

Wij zijn Brendo, Hummer en Sterre en we hebben 2 maal gelogeerd in Oudehorne.

Heerlijk spelen tussen de andere goldens/honden en genoten van het buitenstruinen in de weide.'s avonds lekker bijkomen, stiekum, op de bank in de huiskamer.

Kortom voor ons een hele fijne en liefdevolle tijd. Geen kennels en dat trekt niet alleen ons heel erg aan, maar zeker onze baasjes.

Een aanrader dus voor iedereen.


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 3.7 5.0 3 3 Jammer dat telefoontjes, voicemail berichten en ook email berichten onbeantwoord blijven. Beide telefoon nummers welke op de website genoemd worden zijn gebeld, helaas zonder resul