Dierenhotel De Kluif

Dierenhotel de Kluif Emmeloord

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Al zo'n 11 jaar breng ik mijn honden hier vol vertrouwen naar toe als ik naar Engeland ga. Mijn honden vinden het nooit erg leuk dat ik ze alleen laat

Dec 23, 2013 by Pink van der Erve

Al zo'n 11 jaar breng ik mijn honden hier vol vertrouwen naar toe als ik naar Engeland ga. Mijn honden vinden het nooit erg leuk dat ik ze alleen laat, maar hier zijn ze goed op hun plaats en er wordt goed voor ze gezorgd. Ze krijgen eten en wat extra vlees en de medicijnen worden op tijd gegeven.
Het dierenhotel ligt rustig buiten het dorp. Met Oudejaarsvuurwerk waar mijn honden heel angstig van worden laat ik ze hier een paar dagen overnachten. Doordat de kennel omgeving is door glastuinbouw hebben de honden er nauwelijks last van het vuurwerklawaai. Bovendien doen de eigenaars dan ook vaak het licht aan tijdens het geknal.


We brengen al 10 jaar lang, vaak meerdere keren per jaar, tijdens de vakanties en weekendjes uit mijn honden naar dit pension in de wetenschap dat de

Dec 18, 2013 by Rob Flier

We brengen al 10 jaar lang, vaak meerdere keren per jaar, tijdens de vakanties en weekendjes uit mijn honden naar dit pension in de wetenschap dat de honden goed verzorgd worden. We wonen in De Meern, we hebben er graag een reis van 100 kilometer voor over. De pensionhouders zijn echte dierenvrienden die aantoonbaar het welzijn van de dieren voorop stellen. We hebben nooit het gevoel gehad dat wij onze honden aan hun lot over gelaten hebben. Dit jaar nog hebben zelfs kennissen avn ons hun hond daar gebracht. Dat doe je niet als je zelf geen goed gevoel over dit pension zou hebben.

We kunnen dit pension dan ook van harte aanbevelen.

Jannie en Rob Flier


Dit adres zal mijn vaste oppas adres zijn voor mijn 2 hondjes, zeer vriendelijk geholpen en ontzettend lief voor de beesten.Mooi buitenverblijf veel

Jun 13, 2013 by Wolda

Dit adres zal mijn vaste oppas adres zijn voor mijn 2 hondjes, zeer vriendelijk geholpen en ontzettend lief voor de beesten.
Mooi buitenverblijf veel ruimte om te spelen.


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 4.3 5.0 3 3 Al zo'n 11 jaar breng ik mijn honden hier vol vertrouwen naar toe als ik naar Engeland ga. Mijn honden vinden het nooit erg leuk dat ik ze alleen laat, maar hier zijn ze goed op hu