Dierenhotel LIHO

Dierenhotel LIHO

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Onze hond heeft wat gedragsproblemen. Dus ik was erg huiverig om haar afgelopen jaar voor het eerst naar n pension te brengen. Onze ervaring was zo su

Nov 23, 2013 by Esmeralda Eerkens

Onze hond heeft wat gedragsproblemen. Dus ik was erg huiverig om haar afgelopen jaar voor het eerst naar n pension te brengen. Onze ervaring was zo super, dat we haar zelfs al n tweede x hebben gebracht. Personeel is super vriendelijk. Onze Ayka voelde zich goed en toen ze terug kwam was ze zelfs n stuk socialer naar andere honden!
Had ik dit maar 10 jaar eerder geweten ;-)


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 5.0 5.0 1 1 Onze hond heeft wat gedragsproblemen. Dus ik was erg huiverig om haar afgelopen jaar voor het eerst naar n pension te brengen. Onze ervaring was zo super, dat we haar zelfs al n tw