Dierentehuis Midden Holland

Dierentehuis Midden Holland

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

De hond heeft het als negatief ervaren. Aangevallen door een agressieve hond dit werd mij niet verteld toen ik contact had met het dierentehuis. Ik za

Jan 18, 2013 by Jade

De hond heeft het als negatief ervaren. Aangevallen door een agressieve hond dit werd mij niet verteld toen ik contact had met het dierentehuis. Ik zag de wonden bij thuiskomst. Ook was de financiële afhandeling veel hoger dan eerder was afgesproken. Onder protest betaald, men zou het later verrekenen, dit is nooit gebeurt. Zeer slechte communicatie.


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 1.0 1.0 1 1 De hond heeft het als negatief ervaren. Aangevallen door een agressieve hond dit werd mij niet verteld toen ik contact had met het dierentehuis. Ik zag de wonden bij thuiskomst. Oo