Hondenpension Het Oude Bos

Hondenpension het Oude Bos

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Goede plek om je hond te brengen tijdens je vakantie. Ik heb mijn rottweiler daar voor 2 weken gebracht en dat was helemaal goed gegaan. Lekker de rui

Mar 20, 2014 by Judy de Mik

Goede plek om je hond te brengen tijdens je vakantie. Ik heb mijn rottweiler daar voor 2 weken gebracht en dat was helemaal goed gegaan. Lekker de ruimte om buiten te rennen met andere honden en een prima binnenverblijf. Carolein is ook zeer vriendelijk en neemt de tijd voor je.


Prima pension. Wij brengen elke korte of langere vakantie onze rothweiler naar Carolein. Eet goed, prima ontlasting ook na thuiskomen en lijkt telkens

Mar 28, 2013 by Rinus

Prima pension. Wij brengen elke korte of langere vakantie onze rothweiler naar Carolein. Eet goed, prima ontlasting ook na thuiskomen en lijkt telkens weer blij als ze daar komt. Aardige eigenaresse die ook de tijd voor de klanten neemt.


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 4.5 5.0 2 2 Goede plek om je hond te brengen tijdens je vakantie. Ik heb mijn rottweiler daar voor 2 weken gebracht en dat was helemaal goed gegaan. Lekker de ruimte om buiten te rennen met an