Hondenhotel Spijkerboor

Hondenhotel Spijkerboor

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

We vertrouwde deze mensen met onze hond. Het begin leek goed tot bleek dat ze hem lastig vonden. De laatste keren vond ik hem vreemd overkomen. Ik den

Sep 10, 2016 by Peter

We vertrouwde deze mensen met onze hond. Het begin leek goed tot bleek dat ze hem lastig vonden. De laatste keren vond ik hem vreemd overkomen. Ik denk dat ze hem in een hok stopte. Hij was echt blij daar weg te gaan. Ze lijken aardig maar kijk uit. Onze hond is daar niet goed mee weggekomen en blij dat hij daar niet meer heen gaat!


Echte een geweldige plek voor onze hond. Hij is er ontzettend sociaal van geworden en waar we ook zijn we hebben geen zorgen dat Rex het niet naar zij

Jul 08, 2014 by Suzan van Veelen

Echte een geweldige plek voor onze hond. Hij is er ontzettend sociaal van geworden en waar we ook zijn we hebben geen zorgen dat Rex het niet naar zijn zin heeft. Wordt in de auto ernaartoe al helemaal enthousiast zodra hij weet welke richting we op gaan. Ze verkopen ook voer waar Rex inmiddels op over is gegaan en hij is van zijn vlooienallergie af als dat het al was. Ik zou iedereen aanraden zijn hond hier naartoe te brengen.


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 3.0 5.0 2 2 We vertrouwde deze mensen met onze hond. Het begin leek goed tot bleek dat ze hem lastig vonden. De laatste keren vond ik hem vreemd overkomen. Ik denk dat ze hem in een hok stopte