Dierenpension De Sierkamp

Dierenpension De Sierkamp

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Mijn harige meid komt er altijd als een blije eikel uit. En hoe weet ik dat? Als ze bij ophalen al bij de deur is wordt ze teruggeroepen; koekje? En d

Sep 03, 2012 by Marloes

Mijn harige meid komt er altijd als een blije eikel uit. En hoe weet ik dat? Als ze bij ophalen al bij de deur is wordt ze teruggeroepen; koekje? En dan rent ze dus niet de deur uit maar gaat terug om met de poten op de balie haar koekje te incasseren.


Zeer ruime speelweides, nette kennels, prettige omgang met honden.

Nov 16, 2011 by Linda

Zeer ruime speelweides, nette kennels, prettige omgang met honden.


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 3.5 4.0 2 2 Mijn harige meid komt er altijd als een blije eikel uit. En hoe weet ik dat? Als ze bij ophalen al bij de deur is wordt ze teruggeroepen; koekje? En dan rent ze dus niet de deur ui