Dierenpension ‘t Schipperke

‘t Schipperke

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Wij zijn super tevreden over de gehele behandeling van onze hond! De hele dag kunnen ze heerlijk buiten spelen met andere honden. Geweldig, de eerste

Aug 14, 2014 by Jan

Wij zijn super tevreden over de gehele behandeling van onze hond! De hele dag kunnen ze heerlijk buiten spelen met andere honden. Geweldig, de eerste dagen na het ophalen heeft onze hond nodig om bij te komen van ook een geweldige speel en ravot vakantie. Niet eerder meegemaakt dat onze hond zo lekker kan spelen met andere honden. Ook de ontvangst en de wijze waarop met verstand van zaken onze hond in haar groep is ingedeeld heeft ons een zeer goed gevoel gegeven. De familie Steur heeft ons het gevoel van vertrouwen en vakmanschap gegeven en waar tref je dat nog aan tegenwoordig. Super en voor de volgende vakantie hebben wij alweer geboekt. Dank voor de gastvrijheid!!


onze friese stabij ging voor de eerste keer naar dit pension.we werden hartelijk ontvangen.er werd alle tijd voor ons en voor onze hond gemaakt om hem

Aug 02, 2014 by Jeanette

onze friese stabij ging voor de eerste keer naar dit pension.we werden hartelijk ontvangen.er werd alle tijd voor ons en voor onze hond gemaakt om hem te laten wennen aan zijn omgeving en zijn verzorgers.
het zag er allemaal zeer schoon uit.wat hebben de honden een enorme buitenruimte!om met elkaar te spelen.

onze hond kwam weer zeer blij en verzorgd naar ons toe bij het halen.
volgende keer komt hij weer naar zijn viendelijke ,deskundige verzorgers.


Tijdens onze vakantie zomer'14 heb ik mijn twee honden (twee herders)te logeren gebracht bij Dierenpension 't Schipperke. De honden hebben de tijd van

Jul 29, 2014 by Mark

Tijdens onze vakantie zomer'14 heb ik mijn twee honden (twee herders)te logeren gebracht bij Dierenpension 't Schipperke. De honden hebben de tijd van hun leven hier gehad! In juni heb ik gebeld of ik een keertje langs kon komen om te kijken. Dit kon dezelfde dag nog! Ze hebben ons toen het hele pension laten zien, dit zag er erg goed uit en heb toen ook meteen gereserveerd voor de zomervakantie. Bij het brengen van de honden werden wij vriendelijk ontvangen en dit deed ons er goed. Toen wij de honden weer ophaalden waren ze erg enthousiast! Ze zagen er goed uit en waren netjes gekamd. Volgend jaar zomer breng ik mijn honden hier zeker weer heen! Een echte aanrader!


Onze honden hebben erg genoten in het pension. Ze lopen lekker de hele dag vrij rond en toen we voor de eerste keer kwamen hebben we het hele bedrijf

Dec 30, 2013 by Bo

Onze honden hebben erg genoten in het pension. Ze lopen lekker de hele dag vrij rond en toen we voor de eerste keer kwamen hebben we het hele bedrijf kunnen zien. De nachtverblijven zijn ook heel erg ruim en het zag er verzorgd uit. De volgende keer brengen we onze honden hier weer met plezier heen!


Nooit nooit meer. Toen ik belde dat ik ze kwam halen mocht dat pas 2 uur later om te honden op te knappen?! Toen ze kwamen begroetten ze mij en vlog

Nov 01, 2012 by Amanda

Nooit nooit meer. Toen ik belde dat ik ze kwam halen mocht dat pas 2 uur later om te honden op te knappen?!
Toen ze kwamen begroetten ze mij en vlogen naar de deur, ze hadden hun halsbanden constant om gehad ondanks mijn verzoek om dat in de kennel niet te doen.
Ze stonken beiden verschrikkelijk.

Ze waren beiden heel erg aan de diaree en spugen, ze bleken een zeer fikse maag/darminfectie te hebben en hadden fikse medicatie nodig. Al met al heeft me dat bij de DA 500 euro gekost aan consultdn, prikken en medicijnen.

Bovendien bleek er veel meer voer uit de zak te zijn verdwenen dan nodig was. Na 2 telefoontjes bedachten ze opeens dat ze dat aan den andere hond hadden gegeven.

Ze waren de eerste week thuis ook erg bang, vooral de jonge hond, die ging gelijk in de onderdanige houding liggen. Raar advies was ook om ze de eerste dagen goed met rust te laten omdat ze moe zouden zijn.

Mijn meiden zijn zeer geregeld een dagje of weekend en in de vakanties ook wel 2 weken in een ander pension. Gaan blij heen en komen blij weer thuis, nooit stinken en nooit ziek.


Mijn hond komt al jaren bij dit dierenpension, en heeft het daar altijd goed gehad. Bij terugkomst: nooit vlooien, en de hond wordt weer schoon mee te

Oct 01, 2012 by Kees

Mijn hond komt al jaren bij dit dierenpension, en heeft het daar altijd goed gehad. Bij terugkomst: nooit vlooien, en de hond wordt weer schoon mee terug gegeven.Veel mensen die ik heb gesproken zijn vol lof over dit pension.


Honden kunnen lekker de hele dag naar buiten, spelen met hun vrienden. Wanneer ze naar binnen willen kunnen ze dat op eigen gelegenheid doen.Ziet er

Aug 21, 2011 by Ingrid

Honden kunnen lekker de hele dag naar buiten, spelen met hun vrienden. Wanneer ze naar binnen willen kunnen ze dat op eigen gelegenheid doen.
Ziet er goed verzorgt uit. 1 nadeel is dat je niet naar binnen mag, dit om onrust te voorkomen.


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 4.0 5.0 7 7 Wij zijn super tevreden over de gehele behandeling van onze hond! De hele dag kunnen ze heerlijk buiten spelen met andere honden. Geweldig, de eerste dagen na het ophalen heeft onz