Van De Voorste Gordel

Van De Voorste Gordel

Hier kunt u beoordelingen lezen en plaatsen.

Wilt u een beoordeling schrijven over uw ervaring met dit pension zorgt u dan a.u.b dat deze uit minimaal 5 regels bestaat. De bezoekers van deze site kunnen er dan degelijke informatie uit halen. Verder zijn de 3 belangrijkste regels voor het plaatsen van een beoordeling:

– Gebruik ten alle tijden de normale fatsoensregels. (ter beoordeling door de admin)
– Anonieme beoordelingen zijn niet toegestaan, meld altijd uw volledige (voor en achter) naam.
– Geef een geldig emailadres op zodat de beoordeling geverifieerd kan worden mocht daar aanleiding voor zijn.(wordt niet getoond)

Lees voordat u een beoordeling plaatst ook eerst de rest van de de regels !
Tevens vind u daar suggesties voor het schrijven van een beoordeling, zodat u onze bezoekers en hun honden daarmee maximaal van dienst kan zijn. Ze zullen u zeer erkentelijk zijn voor deze kleine bijdrage in het belang van de welzijn van hun hond.

Klik hier om uw beoordeling toe te voegen


Submit your review
* Required Field

Het leed dat dierenasiel van de Voorste Grootel in Bakel heet!Hallo allemaal,Op de een of andere manier werkt het systeem met de sterretjes ni

Aug 23, 2013 by Joyce H.

Het leed dat dierenasiel van de Voorste Grootel in Bakel heet!

Hallo allemaal,

Op de een of andere manier werkt het systeem met de sterretjes niet helemaal zoals het zou moeten doen, maar meer sterretjes verdient van de Voorste Grootel toch niet.

In januari 2013 hadden we een afspraak bij het dierenasiel in Bakel om naar een kater te gaan kijken. We werden naar een, wat hun "huiskamer" noemen, gebracht. Ik dacht nog nou dat ziet er vrij netjes uit. Mevrouw die de kat liet zien, moest even wat doen. Ondertussen zag mijn schoonvader een deur openstaan en keek wat daar was. Daar zaten nog meer katten in kooitjes opgestapeld. De kooitjes waren iets groter als een gemiddelde reismand.

We vonden de kater wel leuk en namen hem mee naar huis. Volgens de papieren was het een gezonde kater van 4 jaar. Hij leek wel wat ouder, maar we dachten wie weet wat hij heeft mee gemaakt.
Hij was wel wat mager, liep af en toe moeilijk en had diaree.

Toen hij voor de zoveelste keer poep aan zijn poten had zitten, waren we het zat. Eerst wilde we contact opnemen met het dierenasiel. We hebben deze reviews gelezen en dachten daar gaat hij dus nooit meer heen.
We hebben een afspraak gemaakt bij de dierenarts. De dierenarts wilde graag foto's maken, dus weer een nieuwe afspraak gemaakt. Vorige week vrijdag (16-08-2013) ben ik met de kat naar de dierenarts geweest. Op de foto's werd al snel duidelijk dat de kat een tumor had en dat een ruggenwervel scheef was gegroeid. Daarbij was de leeftijd van de kat erg slecht ingeschat.
Aan die tumor moest natuurlijk wat gedaan worden.

Ik heb contact opgenomen met van de Voorste Grootel om verhaal te halen hoe dit kan. Hoe hun en hun dierenarts in Erp dit niet heeft kunnen zien. En deze kat voor gezond door hebben laten gaan. Ik kreeg een heel erg jong meisje aan de telefoon (waarschijnlijk vakantiehulp). De baas was vrij, maar er zou na het weekend contact met me worden opgenomen. Daar wacht ik nu nog steeds op.

Gisteren was het dan zover. Onze kat werd geopereerd. De dierenarts belde me op om te zeggen dat hij er niks meer aan kon doen. De tumor zat in heel zijn darmen en drukte tegen zijn alvleesklier. Helaas heeft de kat dus maar 7 maanden bij ons kunnen zijn en hebben we hem in moeten laten slapen.

Vandaag heb ik nog maar eens een mail gestuurd naar het dierenasiel. Ik denk niet dat ik daar nog een reactie op krijg, maar heb ik ieder geval mijn zegje gedaan.

Ik begrijp helemaal dat een huisdier ziek kan worden. Ik begrijp ook dat een dierenarts niet alles aan de buitenkant kan zien. Maar ik begrijp gewoon niet hoe ze dit allemaal over het hoofd hebben gezien.


ik heb hier stage gelopen een aantal jaar geleden. ik ben hier acuut weggegaan nadat ik enkele dingen heb aangetroffen.ik liep een kamer binnen wa

Apr 14, 2013 by Stage

ik heb hier stage gelopen een aantal jaar geleden.
ik ben hier acuut weggegaan nadat ik enkele dingen heb aangetroffen.
ik liep een kamer binnen waar ik op dat moment niet mocht komen en trog twee katten dood aan in een heel klein kooitje.. met een touw om hun nek en het uiteinde van het touw hing uit de tralies deze katten waren gewoon op gruwelijke wijze gewurgd!
ook gaan de honden die daar in het pension komen niet de beloofde tijd naar buiten, deze honden moest ik één voor één naar buiten laten en zodra de laatste naar buiten was moest ik de eerste hond alweer naar binnen laten dit was dus zo'n 10/15 minuten..
toen ik er aan het werk was kwamen er twee poezen binnen van ongeveer 12 weken oud, ik riep meteen die neem ik mee naar huis voordat ze hier ook maar binnen hebben gezeten. dit mocht niet de poezen moesten eerst een week daar blijven voordat ik ze mee mocht nemen. en wat bleek... toen ik een week lang geen stage had gehad kwam ik mijn poezen ophalen zat het ene poesje gewoon in een kooi met 5 katers! omdat ze dachten dat het een kat was.

katten/poezen die daar niet binnen een week gesocialiseerd zijn worden gewoon afgemaakt. hier besteden ze geen aandacht aan en dan kan een kat ook nooit sociaal worden!

familie van mij deed hier vrijwilligers werk en ze ging de honden van Nelleke (de eigenaar van dit asiel/pension) verzorgen, deze honden zitten zelf ook dag en nacht in het pension.
die familie van mij trog een nest puppy's aan bij de jack russel van Nelleke. hier wist Nelleke niets van af dat haar hond zwanger was!
dan ben je toch een verschrikkelijke dieren eigenaar!?


Vorig jaar 2 kittens gekocht bij dit asiel, was niet zo onder de indruk van het asiel zelf, gastgezin zag er gelukkig beter uit. Eenmaal de kittens th

Apr 02, 2013 by Miemster

Vorig jaar 2 kittens gekocht bij dit asiel, was niet zo onder de indruk van het asiel zelf, gastgezin zag er gelukkig beter uit. Eenmaal de kittens thuis, heel snel mijn beeld van het gastgezin bijgesteld. Diep en diep triest, het poesje had diaree bij thuiskomst, eerst een aantal dagen aangekeken omdat we dachten dat het van de stress van de verhuizing zou zijn. Niet dus, binnen een week zaten we bij de dierenarts, die overigens telefonisch al een 'ohw' liet horen bij het noemen van de Voorste Grootel. Blijkbaar komen daar regelmatig net geadopteerde katten, waarvan een groot deel Giardia heeft.
Gelukkig had ons (erg) kleine meisje dit niet, zij had alleen maar ontstoken oogjes en diaree. Allebei hadden ze ook nog wormen en vlooien, terwijl ze bij adoptie nog een kuur gehad zouden hebben, niet dus. Bij behandeling kwamen er volwassen spoelwormen tevoorschijn, dus gezien de tijd die er tusen de ontwormingskuren gezeten zou hebben, is dit gewoon onmogelijk, wormen hebben een langere tijd nodig om die lengte te bereiken.
Gelukkig is ze na de ontwormingskuur wel snel bijgetrokken, ook mooi op gewicht gekomen, maar ik vind het ontzettend slecht dat dingen die ze al hebben bij het verlaten van het asiel hebben, niet op kosten van het asiel verholpen kunnen worden. Inmiddels ben ik zelf vrijwilliger bij Dierenambulance Helmond en naar mijn mening is alles veel en veel beter geregeld. Mocht er in de eerste 14 dagen iets voorvallen, dan worden de dierenartskosten door het asiel betaald.

Nu was ik laatst op www.chipnummer.nl aan het kijken of mijn katten wel goed geregistreerd staan. Ook al niet, de kater is onvindbaar, terwijl het chipnummer van de poes wel in het systeem staat. Na wat ik al heb meegemaakt en inmiddels van anderen heb gehoord, verbaasd dit mij ook niks. Bij het volgende bezoek aan de dierenarts ga ik ook nog even laten controleren of het juiste chipnummer wel in het paspoort staat, het zou mij namelijk ook niet verbazen als dit ook fout is gegaan.


ik heb zelf jaren lang bij een dierenambulance gewerkt en een aantal jaren heeft die betreffende instantie samengewerkt met de Voorste grotel, ook toe

Mar 30, 2013 by dierenambulance

ik heb zelf jaren lang bij een dierenambulance gewerkt en een aantal jaren heeft die betreffende instantie samengewerkt met de Voorste grotel, ook toen waren er al regelmatig klachten van onze kant uit, en de klant uit naar de dierenbescherming toe dat de dieren daar niet naar behoren verzorgt werden er is daar helaas niks mee gedaan ook niet toen een van onze vroeger medewerksters daar is gaan werken om het van dichtbij mee te maken, zieke dieren werden daar op de zolder in hokken gedaan en er werd niet meer naar ze omgekeken, ook kregen we regelmatig klachten nadat we gestopt waren met samenwerking en Nelleke een eigen ambulance begonnen was en een samen werking had met diverse gemeentes dat er geen nachtdiensten waren ze stopte om 10 uur ze was en is regelmatig telefonisch niet te bereiken, ze haalt geen aangereden dieren op, een mensen raakte hun dieren kwijt omdat ze die doorverkocht ook dieren die dus gechipt waren, een meneer die zijn hond kwijt was heeft Nelleke regelmatig gebeld of ze zijn hond hadden en ze ontkende dit dus na twee weken dacht die meneer dat hij zijn hond niet meer terug zou krijgen en ging bij Nelleke kijken voor een andere hond want zonder hond wou hij niet tot zijn grote verbazing zat zijn eigen hond daar en was inmiddels aan andere mensen toegezegd, meneer heeft met grote moeite zijn eigen hond tegen een veel te hoog bedrag dus terug kunnen kopen. ook kregen we een melding van een mevrouw die haar kat op de site van Nelleke zag staan, dus opbelde naar Nelleke en die zei doodleuk nee hoor we hebben u kat niet, binnen een seconde was de kat ook verdwenen van internet, nou is gebleken dat de kat al verkocht was voordat de twee weken al om waren helaas ondanks de inspanning van de eigenaresse van de kat heeft ze hem nooit meer terug kunnen halen. ik vind dat er onderhand wat aan gedaan moet worden want dit gaat al te lang zo, haar wanpraktijken moeten nu maar eens afgelopen zijn mensen moeten moeite doen om hun dier terug te krijgen ze kunnen dat per dag maar 2 uur doen en dan s'ochtend en als je maar een minuut te laat ben dan kan je de volgende dag terug komen tegen extra kosten, ik vind dat een asiel de gehele dag tot op zijn minst tot s'avonds 9 uur bereikbaar moet zijn voor eigenaren ik heb namelijk ook bij een asiel in Asten gewerkt en daar kon men wel hun huisdier de zelfde dag nog terug krijgen en anders kwamen er geen extra kosten bij als we wisten dat de eigenaar bekend was en het dier de volgende dag kwam ophalen, ook werden de dieren daar nog eens ook al had de dierenambulance dat al gedaan gecontroleerd op een chip en een volledige beschrijving van het dier op internet geplaatst zodat de eigenaar zijn dier daaraan zou kunnen herken, ook mochten mensen altijd komen kijken of hen dier daar toevallig zat en zo kan het dus ook. DUS GEMEENTE'S EN DIERENBESCHERMERS DOE ER ONDERHAND EENS WAT AAN JULLIE VRAGEN WEL GELD VAN DE MENSEN MAAR LATEN DIERENMISHANDELINGEN EN WANPRAKTIJKEN IN ASIELS NOG STEEDS TOE


Een stel afzetters zijn het!!! Mijn honden waren (gechipt!!!) om half zes opgehaald door Nelleke en n1 of ander grietje van amper 14 jaar oud , vanaf

Mar 29, 2013 by AEW

Een stel afzetters zijn het!!! Mijn honden waren (gechipt!!!) om half zes opgehaald door Nelleke en n1 of ander grietje van amper 14 jaar oud , vanaf vijf uur waren we zelf al aan het zoeken (we stonden op een camping 10 minuten van Bakel af!!) ik werd om 18.55 gebeld of dat ik 2 honden miste, ja dus. Die zaten dus bij hen en ik kon ze de dag er op op komen halen, nee dus ik kom ze nu halen, nee hoor mevrouw we sluiten om 19 uur en morgen bent u de eerste (!?!?!?!?!), nadat ik gezegd had dat ik er binnen tien min. kon zijn, werd me weer medegedeeld (lachend!!) dat ik de volgende morgen de eerste zou zijn. Ik werd dus best link en heb dus ook gezegd dat het een kleine moeite zou zijn om dan even te wachten (ik zat inmiddels al in de auto onderweg naar Bakel)maar nee de poort ging dicht en bleef dicht!! Hierna gooide ze dus ook de hoorn er op, ja ze is de eigenaresse Nelleke!!! dus dan maar teruggebeld of ze de honden dan in ieder geval samen in een hok konden, maar nee ben in totaal 2,5 uur bezig geweest voordat ik iemand daar aan de lijn had (had in de tussentijd ook de politie gebeld, maar die konden dus niets doen!?!?!?) ik kreeg een centraliste aan de lijn die er voor zou zorgen... De volgende morgen kwam ik daar dus aan, moest eerst ff betalen voor ik de honden mocht zien. 175 euro!!!!!!!!!!!!!!! En waarvoor: voor voer en opvang!!!!! Eerlijk waar, ik kon het wijf (ja sorry maar heb totaal geen respect voor die trut Nelleke!!!) wel kapot slaan!!! Maar mijn honden zaten gelukkig bij elkaar, in een hele vieze ren vol met stront (wat niet van 1 dag was, maar eerder van een week!!!) en waren heel blij om ons te zien, dus meegenomen en uiteraard nog even mijn subtiele mening gegeven over hun asiel en beleid;-)!!

En wat het fokken betreft daar: pas er mee op, ze hebben al meerdere pups verkocht met PARVO!!!!

Dus mensen wees verstandig en breng of haal daar geen enkel dier!!!


Ik ben hier in november 2012 geweest toen ik op zoek was naar een hondje.Het meisje wat ons hielp liet ons de asielhonden zien. Hier zat echter niks

Mar 29, 2013 by Asiel

Ik ben hier in november 2012 geweest toen ik op zoek was naar een hondje.
Het meisje wat ons hielp liet ons de asielhonden zien. Hier zat echter niks tussen wat ons echt aansprak. Hierop zei ze dat er nog teckel puppy’s zaten die op zoek waren naar een nieuw baasje.
Samen met het meisje ging ik kijken bij de pups, ze waren amper 6 weken oud en zaten moederziel alleen in een kenneltje. Ik vroeg aan het meisje of ze gevonden waren zonder moeder waarop ze me doodleuk vertelde dat de eigenaresse met teckels fokte… Ik vroeg meteen waar de moeder dan was maar die zat schijnbaar binnen? En kwam alleen snacht nog bij de pups. Langs de pups zat de vaderhond deze zag er erg mager en ongelukkig uit.
Ik vond dit allemaal nogal raar en besloot niet mee te doen aan deze praktijken. Ik bedankte het meisje vriendelijk en vertelde dat ik ging overleggen met mijn vriend maar heb natuurlijk nooit meer iets van me laten weten. Nu ik dit achteraf lees ben ik hier erg blij om.


Onze hond is door dit dubieuze hondepension, dat tevens opereert onder de naam dierenambulance de Peel, afgelopen weekend letterlijk uit onze achtertu

Apr 15, 2012 by Dierenambulance

Onze hond is door dit dubieuze hondepension, dat tevens opereert onder de naam dierenambulance de Peel, afgelopen weekend letterlijk uit onze achtertuin geplukt als 'zwerfhond'. We hebben uren naar hem gezocht. Nadat we met alle dierenambulances hadden gebeld, verwees dierenambulance de Peel ons naar de Voorste Grootel, waar die middag een hond met het signalement van onze hond was binnengebracht. Toen we belde met dit dierenpension nam dezelfde mevrouw op als van de Dierenambulance De Peel ('wat is dit voor een rare club?!). Het pension was al om vijf uur 's-middags dicht en onbemand. Daar kon ze niets aan veranderen. Onze bezorgdheid vond ze ook weinig interessant. We mochten ook niet komen kijken of het wel onze hond was die daar gebracht was. Uiteindelijk smeet ze de hoorn erop. Ook bij herhaalde pogingen om opnieuw contact te zoeken. We zijn daarna natuurlijk toch gegaan. Wat een treurige locatie. Grote hekken en varkenschuren bij een slooppand. Er was niemand te zien. Het idee dat onze hond zonder enige vorm van toezicht in die schuren was opgesloten was voldoende reden om politie te bellen en om het terrein te lopen. We konden hem horen blaffen als we zijn naam riepen. Plotseling bleek er toch een onverschillige puberjongen op het perceel te wonen. Hij sommeerde ons van het terrein af te gaan. Wij hebben hem opnieuw gevraagd om onze hond terug te geven, die we luid hoorden blaffen. Daarop was het antwoord dat hij de politie zou bellen. Om onze hond te overstemmen werd de muziek in de varkensschuren keihard gezet. Gelukkig kwam inderdaad enkele seconden later de politie. Die heeft de jongen in kwestie gevraagd de muziek in het hondenverblijf zachter te zetten. Op onze vraag of we onze hond in ieder geval even mochten zien om vast te stellen dat hij het inderdaad was en ook in orde was, was het antwoord van deze onverschillige puber dat hij geen sleutel had en niet bij de honden kon komen. Ze zaten daar dus opgesloten, zonder toezicht. Als er brand zou uitbreken of een hond ziek zou worden, zou er niemand actie kunnen nemen. Ook de politie vond het vreemd, maar gaf ons het advies de volgende ochtend terug te komen, zodra het pension open zou gaan. Dat hebben we vervolgens gedaan. Godzijdank bleek de hond ongedeerd, maar we mochten natuurlijk wel even EUR 40,- afrekenen voor een nacht verblijf en het ritje van de dierenambulance van Bakel naar Laarbeek en terug. OP onze vraag wie onze hond had gemeld (alle buren kennen onze hond en wij die van hun, dus die hebben geen melding gedaan), was het antwoord dat men dat niet mocht zeggen. Wel werd bevestigd dat hij op de grens van onze achtertuin is meegenomen. Het idee om eerst eens bij de dichstbijzijnde woning (die van ons dus) te informeren waar de hond thuis hoort, was niet bij de medewerkers van Dierenambulance De Peel opgekomen. Ze hebben hem gewoon meegenomen. Lekker verdienen dus, als je op deze manier een paar honden per dag oppikt, nog daargelaten alle stress die dat bij hond en baasjes teweeg brengt. We hebben daarna gesproken met de dierenambulance van de Dierenbescherming in Helmond. Die vertelde dat 'Dierenambulance De Peel' geen dierenambulance is van de Dierenbescherming, maar een particuliere organisatie die zich dierenambulance noemt en tevens een hondenpension runt. Dierenambulance de Peel heeft een contract met de gemeente Laarbeek en kan onder die vlag overal binnen deze gemeente 'zwerfhonden' meenemen. De Dierenambulance Helmond past een ander protocol toe. Een hond wordt, zodra zijn baas zich meldt, meteen terug naar huis gebracht en niet onnodig opgesloten. We hebben een klacht ingediend bij de gemeente Laarbeek en haar verzocht om het contract met deze buitengewoon dubieuze tent te verbreken. Mocht u uw hond op eenzelfde manier kwijt raken als wij, dan helpt het wellicht om hetzelfde te doen. Dit hondenpension is te treurig voor woorden en wordt zeker niet door dierenliefhebbers gerund.


Ik vind het buitengewoon schrikbarend hoe mensen over dit dierenasiel en -pension durven te spreken. Ik weet uit ervaring (ik kom hier al jaren met mi

Mar 31, 2012 by Geertje

Ik vind het buitengewoon schrikbarend hoe mensen over dit dierenasiel en -pension durven te spreken. Ik weet uit ervaring (ik kom hier al jaren met mijn honden en kat) dat alles in deze opvang draait om het welzijn van het dier.
Er worden niet zomaar schuwe katjes ingeslapen, maar er wordt gekeken of het dier gedomesticeerd kan worden. Is dit het geval, dan zal het beestje nooit zijn leven ontnomen worden. Katten die te schuw en agressief zijn, zullen nooit bij een baasje geplaatst kunnen worden. Ook bij honden is het absoluut niet het geval dat deze zomaar ingeslapen worden. Wanneer een hond eens heeft gebeten, wordt dit dier zeker nog een kans gegund. Een hond die meerdere malen gebeten heeft, vormt een gevaar voor de verzorgers en ieder ander.
Ook vind ik het schandalig dat mensen zo kunnen klagen over de 'stank'. Laat nog maar eens iets van u horen wanneer je 50 honden en 100 katten verzorgt. Wat stank zul je altijd houden, want dat is de geur van zoveel beesten bij elkaar. De hokken worden elke dag verschoond, dus mensen die anders beweren zijn simpelweg leugenaars.
Over de prijs valt ook niets te zeggen. Dierenopvang van de Voorste Grootel is namelijk een van de goedkopere dierenpensions van Nederland, en zij zijn hierdoor erg afhankelijk van vrijwilligers. Het draait hier absoluut niet om het geld, want er zou veel meer geld gevraagd kunnen en mogen worden.
Dat er jonge mensen werken, komt doordat er bij dit bedrijf veel stage wordt gelopen vanuit de school. Vandaar dat zij misschien niet alles even goed weten. Ze zijn er om te leren.
Dan wil ik nog even de mensen die Nelleke (de eigenaresse) omschrijven met nogal ongepast taalgebruik zeggen dat zij zich mogen schamen. Dit betuigt van ernstige stupiditeit en gebrek aan waarden en normen. U durft wel zonder uw naam te geven. Schaam u! De eigenaresse zelf zou nooit zo over u spreken. Ze blijft altijd rustig en beleefd, zoals het hoort dus!
Dierenopvang van de Voorste Grootel is een hartstikke goed dierenpension en -asiel en ik zal hier zeker vaker terugkomen! De medewerkers zijn vriendelijk, evenals de eigenaresse Nelleke.


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 1.4 4.0 8 8 Het leed dat dierenasiel van de Voorste Grootel in Bakel heet!Hallo allemaal,Op de een of andere manier werkt het systeem met de sterretjes niet helemaal zoals het zou moet