Meest recente beoordelingen

Zoekt u de beoordelingen van een specifiek pension/opvang ?
Klik dan op de link “beoordelingen” die bij de vermelding van die betreffende pension/opvang staat. Hier leest u dan alle beoordelingen van dat pension. Als er beoordelingen zijn geplaatst dan ziet u altijd de bovenste 2 gedeeltelijk al bij de vermelding staan. Staan er geen korte voorbeelden bij, dan zijn er voor dat pension helaas nog geen beoordelingen geplaatst.

Een voorbeeld:

Hondenopvang Wolbers, Website.
- Prijs: 22.50 euro
- Verblijf: huiselijke sfeer
- Beweging: 3,4 keer uitlaten. Elke dag lange wandeling in bos, park of op het strand.
- Dieren: op aanvraag
- Plaats: Zoetermeer, Plattegrond.
- Beoordelingen <---------

Na het intakegesprek met een goed gevoel onze hondjes gebracht. Ze waren nog nooit uit logeren geweest dus we vonden het ...

Feb 23, 2013 by Saskia Krijgsman

Na het intakegesprek met een goed gevoel onze hondjes gebracht. Ze waren nog nooit uit logeren geweest dus we vonden het ...


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 4.7 5.0 6 6 Na het intakegesprek met een goed gevoel onze hondjes gebracht. Ze waren nog nooit uit logeren geweest dus we vonden het spannend, maar al snel bleek uit de foto\'s en sms-jes van



De laatste 20 beoordelingen op deze website:

Onze voormalige turkse straathond Sennah brachten we altijd onder bij Benitons als we met vakantie gingen. Ze was nogal schuw omdat ze in Turkije zee

Jul 14, 2013 by Annelies Hendriks

Onze voormalige turkse straathond Sennah brachten we altijd onder bij Benitons als we met vakantie gingen. Ze was nogal schuw omdat ze in Turkije zeer waarschijnlijk mishandeld werd en daardoor schuw was naar vreemden. Ton en Benita, ervaren als ze zijn, konden prima overweg met Sennah. Wij lieten haar dan ook met een gerust hart daar achter. Helaas is Sennah in januari 2013 op 15-jarige leeftijd overleden. Ik kan iedereen Benitons aanbevelen!


Onze hond is 3-4 dagen in hondenpension "Bij Frank en Maud" verbleven. Vooraf konden we gaan kijken waar hij terecht kwam. We kregen de buiten- en bin

Jul 07, 2013 by Bianca Duijf

Onze hond is 3-4 dagen in hondenpension "Bij Frank en Maud" verbleven. Vooraf konden we gaan kijken waar hij terecht kwam. We kregen de buiten- en binnenverblijven te zien. Er werd aangegeven dat ze 's avonds (en bij slecht weer) binnen zouden zijn.
Toen we onze hond gingen ophalen zag hij er compleet verwilderd uit, was ontzettend hees en kon nauwelijks nog blaffen. We zijn ondertussen zo'n 2,5 weken verder en hij is nog hees. Wij hebben het vermoeden dat hij ook tijdens het slechte weer gewoon buiten is gebleven, bij ons is hij namelijk altijd binnen (zeker met slecht weer, behalve wanneer hij uitgelaten wordt). We hebben een afspraak met dierenarts staan gezien het erg lang duurt voor hij weer normaal klinkt.
Ondertussen hebben we van meerdere mensen gehoord dat ze hun hond(en) niet meer naar dit pension brengen, gezien ook zij een hese of zieke of angstige hond terug gekregen.
Wij zullen onze hond er niet meer heen brengen.


Ik heb goede ervaringen met Dierendroom zowel voor dagopvang als voor een paar dagen pension. Ruime en schone hokken, grote gescheiden buitenruimtes e

Jul 04, 2013 by Ton Geul

Ik heb goede ervaringen met Dierendroom zowel voor dagopvang als voor een paar dagen pension. Ruime en schone hokken, grote gescheiden buitenruimtes en voldoende aandacht. Heb 2 mechelaars en die kunnen gewoon niet samen met andere honden in een hok. Dat is daar geen probleem en daar worden ook geen extra kosten voor berekent.


Slecht pension. Kreeg de hond onder de vlooien terug. Je mag ook de hokken niet zien waar ze verblijven. Werkt bij mij achterdocht op.

Jun 30, 2013 by Caelum

Slecht pension. Kreeg de hond onder de vlooien terug. Je mag ook de hokken niet zien waar ze verblijven. Werkt bij mij achterdocht op.


Onze hele kleine Chihuahua, Bodhi, van anderhalf jaar, hebben we 9 dagen ondergebracht bij Benitons. Het was een héél goed en súper schoon pension

Jun 21, 2013 by Emmy Smits

Onze hele kleine Chihuahua, Bodhi, van anderhalf jaar, hebben we 9 dagen ondergebracht bij Benitons. Het was een héél goed en súper schoon pension !!! Ook als ik op niet-openingstijden kwam !! Je zag en merkte dat ze heel begaan waren met 'jouw kindje'. Je kreeg de volle aandacht en ze namen álle tijd voor je. Hij heeft het super naar z'n zin gehad en werd daar door iedereen vertroetelt.
Ook konden we bellen zoveel we wilden, Benita en Ton hielden ons heel goed op de hoogte. Helemaal top hoe goed ze 'onze kleine' hebben verzorgt !!!
Dank jullie wel !!!


Wij zijn heel blij met dit pension in de buurt. Onze hond heeft het er duidelijk naar haar zin. De betrokken en liefdevolle aandacht van de medewerk(s

May 28, 2013 by M. Westerveld

Wij zijn heel blij met dit pension in de buurt. Onze hond heeft het er duidelijk naar haar zin. De betrokken en liefdevolle aandacht van de medewerk(st)ers voor haar is opvallend.


dierenpension "de hendrikshoeve" van de familie Puyk in Houten is al meer dan veertig jaar voor onze honden een meer dan PUYK adres. vele generaties h

May 24, 2013 by renée van andel

dierenpension "de hendrikshoeve" van de familie Puyk in Houten is al meer dan veertig jaar voor onze honden een meer dan PUYK adres. vele generaties hond hebben er met groot plezier vakantie gevierd, terwijl ook wij met een gerust gevoel van onze "eigen" vakantie konden genieten. veel liefde, zorg en lekker buiten spelen, ze genieten er elke keer weer van!


Vorige week belde ik 's avonds op of mijn hond de volgende dag nog in de opvang terecht kon. Dit was allemaal geen probleem en mijn Jack Russel Macho

May 12, 2013 by Roos

Vorige week belde ik 's avonds op of mijn hond de volgende dag nog in de opvang terecht kon. Dit was allemaal geen probleem en mijn Jack Russel Macho is opgevangen in huiselijke kring. Ging overdag lekker mee met de uitlaatservice en ik zat zonder zorgen. Helemaal goed!


onze 6 jarige entlebucher komt al 4 jaar , 2x per jaar in het pension. Hij heeft het goed naar zijn zin. Loopt zonder riem naar binnen, wil het liefst

Apr 22, 2013 by Diana van 't Verlaat

onze 6 jarige entlebucher komt al 4 jaar , 2x per jaar in het pension. Hij heeft het goed naar zijn zin. Loopt zonder riem naar binnen, wil het liefst gelijk doorlopen.
het pension ziet er schoon uit. De hokken zijn kaal maar schoon.
Ze zoeken een groep uit waarin Balou het beste past, wisselen als blijkt dat het niet zo goed gaat.
Balou komt altijd vrolijk terug. ziet er goed uit. zelfde gewicht na 3 weken.
Wij laten hem daar wassen .
Wij gaan gerust op vakantie als we Balou naar het pension hebben gebracht.


Prima pension. Wij brengen elke korte of langere vakantie onze rothweiler naar Carolein. Eet goed, prima ontlasting ook na thuiskomen en lijkt telkens

Mar 28, 2013 by Rinus

Prima pension. Wij brengen elke korte of langere vakantie onze rothweiler naar Carolein. Eet goed, prima ontlasting ook na thuiskomen en lijkt telkens weer blij als ze daar komt. Aardige eigenaresse die ook de tijd voor de klanten neemt.


top honden hotel bij aankomst van gesprek kregen we een rondleiding de honden hebben gewoon hotelkamers.ze hebben een groot park waar ze buiten ku

Mar 19, 2013 by hendrik

top honden hotel bij aankomst van gesprek kregen we een rondleiding de honden hebben gewoon hotelkamers.

ze hebben een groot park waar ze buiten kunnen spelen.
wij hebben 2 honden gebracht waarvan er 1 niet goed met andere om kon gaan wij kwamen terug en wij zagen hem rennen met allemaal verschillende honden ze hebben hem dus geleerd met andere honden om te gaan top dit!!!

zeker voor herhaling


Niet zulke goede ervaringen mee. Toen wij onze hond na de vakantie op kwamen halen was hij sterk vermagerd. Toen wij vroegen of hij het naar zijn zi

Mar 07, 2013 by Erica

Niet zulke goede ervaringen mee.
Toen wij onze hond na de vakantie op kwamen halen was hij sterk vermagerd.
Toen wij vroegen of hij het naar zijn zin gehad had tijdens het spelen met andere honden werd ons verteld dat ze hem elke keer alleen naar buiten hadden gelaten omdat ze het niet vertrouwden met de andere honden.
Het zal wel komen omdat hij een engels stafford is.
Eenmaal thuis gekomen begon hij meteen te braken, dit had hij nog nooit gedaan, dus onze hond gaat hier niet meer heen.


Snap niet dat dit hotel 5 sterren verdiend!! Wij wilde voor onze honden in dit hotel een plekje reserveren, keurig ontvangen totdat we zeiden dat het

Mar 02, 2013 by Sandra

Snap niet dat dit hotel 5 sterren verdiend!! Wij wilde voor onze honden in dit hotel een plekje reserveren, keurig ontvangen totdat we zeiden dat het om een engelse stafford ging! Die man deed of we een of ander monster in huis hadden gehaald! Het gaat bij ons om een pup van 10 maanden!!! Hij wilde hem niet ontvangen omdat hij grote problemen voor zag en wat we dachten dat er gebeurde als het verkeerd ging, terwijl er ook een rottweiler en een bouvier in het pension zaten!!! Van ons hebben verdienen ze absoluut geen 5 sterren omdat ze al over een ras oordelen terwijl ze de hond nog niet eens hebben gezien alleen maar op hun zeggende ervaring afgaan. Volgens mij moet je niet alle honden over 1 kam scheren!! Wat onsbetreft geen aanrader!!!

Response: Dat we bepaalde honden monsters zouden vinden klopt helaas niet en vinden het in dit geval zelfs hele lieve honden. Het klopt wel dat we sommige rassen helaas niet meer aannemen (deze rassen staan op onze site bij de FAQ)

We begrijpen heel goed dat het vervelend is dat je hond om wat voor reden dan ook op voorhand geweigerd word maar er zijn inderdaad rassen waarvan we de kans te groot vinden dat we deze geen leuke vakantie kunnen bezorgen en nemen deze dan ook niet aan.


Na het intakegesprek met een goed gevoel onze hondjes gebracht. Ze waren nog nooit uit logeren geweest dus we vonden het spannend, maar al snel bleek

Feb 23, 2013 by Saskia Krijgsman

Na het intakegesprek met een goed gevoel onze hondjes gebracht. Ze waren nog nooit uit logeren geweest dus we vonden het spannend, maar al snel bleek uit de foto\'s en sms-jes van Edwin dat ze zich echt thuis voelden en meer dan uitstekend verzorgd werden. Ze zagen er zeer goed uit toen we ze kwamen halen en waren duidelijk op Edwin gesteld geraakt.


Mijn hond Sara krijgt helaas meerdere medicijnen voor verschillende aandoeningen , maar dat is in dit pension geen enkel probleem. Voor alle extra zor

Feb 22, 2013 by Andrea Vergeer

Mijn hond Sara krijgt helaas meerdere medicijnen voor verschillende aandoeningen , maar dat is in dit pension geen enkel probleem. Voor alle extra zorg die ze nodig heeft betaald ik niets extra daarnaast is ze nog lekker geborsteld als ik haar ophaal dus ik kan niets anders dan dit pension van harte aanbevelen. Ook gaat ze zelf elke keer weer graag naar binnen.


het is een goed pension. wij brengen al sinds 2001 onze honden hier en altijd naar alle tevredenheid. ook nadat het pension in 2011 is overgenomen do

Feb 01, 2013 by wilma van mourik

het is een goed pension. wij brengen al sinds 2001 onze honden hier en altijd naar alle tevredenheid.
ook nadat het pension in 2011 is overgenomen door anton zijn we nog steeds vol lof over de verzorging van onze honden. en we brengen ze niet voor een 1 of 2 weken maar meestal voor 5 a 6 weken. erg goed adres!!


Onze twee honden (labradors) gaan graag heen. Het is er schoon en fris,vriendelijke mensen en een heerlijke tuin waar de honden lekker kunnen rennen

Jan 30, 2013 by mirjam brouwer

Onze twee honden (labradors) gaan graag heen.
Het is er schoon en fris,vriendelijke mensen en een heerlijke tuin waar de honden lekker kunnen rennen en spelen.
We laten onze honden er met een gerust gevoel achter


De hond heeft het als negatief ervaren. Aangevallen door een agressieve hond dit werd mij niet verteld toen ik contact had met het dierentehuis. Ik za

Jan 18, 2013 by Jade

De hond heeft het als negatief ervaren. Aangevallen door een agressieve hond dit werd mij niet verteld toen ik contact had met het dierentehuis. Ik zag de wonden bij thuiskomst. Ook was de financiële afhandeling veel hoger dan eerder was afgesproken. Onder protest betaald, men zou het later verrekenen, dit is nooit gebeurt. Zeer slechte communicatie.


Onze twee hondjes naar dit pension toegebracht. Van te voren gevraagd of ze samen konden zitten in een hok. Ongevraagd is er toch een ander klein hond

Jan 04, 2013 by Eric van Amerongen

Onze twee hondjes naar dit pension toegebracht. Van te voren gevraagd of ze samen konden zitten in een hok. Ongevraagd is er toch een ander klein hondje bijgeplaatst. bij thuiskomst waren allebei de hondjes zwaar verkouden en gestrest. een van de honden had bijtwondjes in zijn keel en in zijn oor. Het oor is ernstig ontstoken. Verder vond ik de verblijfruimten erg kil. De meiden die er werken zullen het werk zeker met liefde doen. Toch gaan wij liever naar een pension (Dierenhotel Eemnes) waar de honden per koppel worden uitgelaten en er geen andere honden bij worden gezet.


Super goed hondenpension. Als ik mijn hondjes er zitten ga ik met een gerust hart op vakantie. Super vind ik de grote speelweide waar alle honden met

Nov 16, 2012 by A.

Super goed hondenpension. Als ik mijn hondjes er zitten ga ik met een gerust hart op vakantie. Super vind ik de grote speelweide waar alle honden met elkaar spelen, ik weet dat mijn hondjes hier altijd weer naar uit kijken.


Hondenpension 0798886865 pc boutenshove 51 Zoetermeer ZH, 2717vl Nederland 4.7 5.0 6 6 Na het intakegesprek met een goed gevoel onze hondjes gebracht. Ze waren nog nooit uit logeren geweest dus we vonden het spannend, maar al snel bleek uit de foto\'s en sms-jes van
Hondenpension
pc boutenshove 51 ZoetermeerZH2717vl Nederland 
 • 0798886865

Last updated by at .